• Solopgang over Water bungalows på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka
 • Udsigt fra en Forest Bungalow på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka
 • Middag i markerne på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka
 • Udsigt over pool, sø og bungalows på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka

Jetwing Vil Uyana, Sigiriya, Sri Lanka

Unik eco-lodge med skønne villaer skabt i pagt med naturen

Paddy bungalow blandt markerne på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka
Læs mere

Omgivet af rismarker, rørsump, sø og tæt vegetation inviterer Jetwing Vil Uyanas 4+* dejlige villaer til afslapning i pagt med naturen med Løveklippen lige om hjørnet. En vidunderlig eco-lodge.

Jetwing Vil Uyana med udsigt til Sigiriya i det fjerne, Sri LankaSkønhed og balance er nøgleordene for Jetwing Vil Uyana 4+* på Sri Lanka. Resortet er skabt med inspiration fra London Wetland Centre og drives med stor fokus på miljøet. 

Smukke villaer smyger sig ind i det frodige landskab, mange på pæle over vandet eller rismarkerne. Gangbroer af træ krydser hen over rismarker og den menneskeskabte sø, der tiltrækker fugle og dyr. Overalt føler man sig i pagt med den frodige natur. 

I hjertet af den kulturelle trekant

I er i hjertet af den kulturelle trekant kun 5 km fra en af Sri Lankas største attraktioner, Løveklippen Sigiriya. Jetwing Vil Uyana har her skabt et vådområde i en egn af Sri Lanka, hvor vand betragtes som en luksus. Und jer selv at gå en morgentur blandt rismarkerne evt. med en af lodgens naturguider. 

Tag på smukke gå- og cykelture

De smukke naturområder ved Jetwing Vil Uyana indbyder til dejlige gå- og cykelture. Hør om hotellets anbefalede cykelrute på en god times tid, hvor I kommer ud i naturen og til autentiske landsbyer. En dejlig kombination af motion og eventyr. I kan låne cykler på hotellet.

Soveværelse i en Bungalow på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka5 villatyper i harmoni med naturen

Jetwing Vil Uyana har 5 forskellige villatyper med i alt 30 villaer. Sjælden har et økoprojekt budt på så meget komfort. Villaerne er skabt med stor fokus på naturmaterialer lige fra stråtækte tage og flettede lofter til flettede kurve, der mange steder erstatter traditionelle skuffer. Værelserne har WiFi, aircondition, kaffe/te-faciliteter m.m.

Water Dwelling

De 4 Water Dwellings står på pæle over søen. Villaernes indre er i flere niveauer, og de flettede lofter til kip giver indtryk at natur og overdådighed på samme tid. Det store værelse rummer en indendørs plunge pool ud over det store badeværelse. Fra balkonen er udsigt til søen. 

Paddy/Marsh Dwelling 

Der er 6 Paddy og 5 Marsh Dwellings, der står dels i rismarkerne, dels i rørsumpen. De er forskellige i indretning, men har alle deres egen træterrasse med udsigt til naturen.  2 marsh dwellings og alle paddy dwellings har privat plunge pool. 

Forest Dwelling

De 10 Forest Dwellings er perlerne blandt villaerne. 2 etager, privat pool, privatliv sikret af tæt vegetation omkring pool og gårdhave og et badeværelse af en anden verden med egen plunge pool, lounge og gårdhave. 

Garden Dwelling

De 5 Garden Dwellings er lodgens nyeste skabt i tæt harmoni med naturen. Rustikke, men alligevel moderne på lodgens helt egen øko-venlige måde. 

Miljøvenlig i alt

Jetwing Vil Uyana tænker på miljøet i alle handlinger fra byggematerialer over energiforbrug til affaldsbehandling. Det menneskeskabte vådområde og bygningernes design sikrer kølende briser, der minimerer brugen af aircondition. Og bruges aircondition, genindvindes varmen til varmt vand. 

Middag i markerne på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri LankaRestauranter

På Jetwing Vil Uyana kan I vælge mellem 2 restauranter fra den afslappede The Sulang til det formelle på The Apsara med fine dining. I kan også vælge Tree House Dining, hvor I får serveret en romantisk middag ved et bord på en platform på højde med trækronerne. Her er også en bar The Graffiti Bar.

Spa, lounge og meget mere

Spaen er skabt i et mad naturen og de smukke omgivelser og den særlige stemning er velgørende i sig selv. Nyd en massage, ayurveda-behandlinger eller et af de mange andre tilbud. 

Lodgen har også en stor pool, fitness center og en skøn lounge bygget over søen, så man nyder brisen og nærheden med naturen.

Udsigt over pool, sø og bungalows på Jetwing Vil Uyana, Sigiriya på Sri Lanka

 
Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.