• Oplev leoparder i Yala National Park på en jeep safari med Kulu Safari Camp, Sri Lanka
 • Tropisk gylden strand og krystalklart hav på Sri Lanka
 • Oplev de smukke teplantager på Sri Lanka
 • Temple of the Tooth, Kandy, Sri Lanka
 • Kvindelige teplukker i en teplantage i Nuwara Eliya, Sri Lanka

Få den bedste oplevelse på Sri Lanka

Nyhavn Rejser har udvalgt de bedste oplevelser, hoteller og partnere

Når I rejser til Sri Lanka med Nyhavn Rejser, er I sikre på kvaliteten. Vores rejserådgivere har personligt tjekket og håndplukket oplevelser og hoteller, og vi har udvalgt de absolut bedste partnere lokalt. Det giver jer tryghed for den bedste oplevelse.

Nyhavn Rejsers eksperter har gennemrejst Sri Lanka fra nord til syd og fra øst til vest. Vi har tjekket hoteller og oplevelser med et både begejstret og stærkt kritisk øje, og vendt tomlen op eller ned for det, vi har oplevet. Resultatet er rejser med et autentisk indhold ud over det almindelige. Rejser, som samtidig altid kan tilpasses jeres ønsker. 

Stemningsbillede fra poolen i gårdhaven på Paradise Road The Villa Bentota, Sri LankaHåndplukkede hoteller og udflugter

Vi har tjekket hoteller på Sri Lanka på alle niveauer. Vurderet deres service, mad, komfort og beliggenhed i forhold til attraktioner, ruter og udflugter. I vil derfor oftest opleve mindre hoteller med en særlig atmosfære, som ligger godt for netop jeres ferie på Sri Lanka.

Vi har selv været med på et utal af udflugter. Vi har så valgt det fra, som vi selv blev skuffede over, og vi har tilføjet ekstra oplevelser ud over alle dem, der står om i de gængse turistbøger. Alt sammen for at I kan få den største oplevelse og de bedste minder med hjem. 

Den udskårne buddha statue i Buduruvagala er på UNESCO's World Heritage site

Ærlighed i alt

Samtidig vil I møde en ærlighed, når I planlægger rejsen med os, så det I oplever, modsvarer jeres forventninger. Mindst.  

I finder f.eks. ikke samme guldrandede superlativer i vores beskrivelse af byen Kandy, som andre måske bruger, men vi har fundet fantastiske hoteller her, og Kandy ligger perfekt på ruten i den kulturelle trekant. Derfor kommer mange også til Kandy med Nyhavn Rejser. Men at der kan være lange køer ved templet med Buddhas tand skal ikke være en hemmelighed. 

På samme måde får I ærlig besked om, hvilke strande der er værd at besøge, og hvor der er godt at svømme – og hvor strømmen måske betyder, at poolen er det bedste sted. 

En stor gruppe elefanter ved søen i Minneriya National Park, Sri Lanka

De bedste guides og chauffører

Når I tager på safari på Sri Lanka, kan vi ikke garantere, at der kommer et væld af leoparder frem, netop som I kører forbi. Men vi kan vælge de bedste rangers i åbne jeeps, så sandsynligheden for den bedste oplevelse er maksimal. 

Det samme gælder i alle andre detaljer. I er f.eks. ikke tjent med chauffører, der lever af at standse ved et hav af butikker og krydderiplantager, hvor de så får provision af det, I køber. De er måske billigere, men det ødelægger jeres oplevelse. Vores samarbejdspartners chauffører kan sagtens foreslå et godt sted ud fra det, der interesserer jer, men I bestemmer, om der stoppes. 

Pælefiskerne ved Galle på Sri Lanka24 timers nødtelefon

Når I er på Sri Lanka, står jeres chauffør altid til rådighed, men skulle I få brug for yderligere assistance, har telefonnumre både til Nyhavn Rejser og til vores lokale samarbejdspartner, som er åbne 24 timer i døgnet.  

Tal med vores rejserådgivere om jeres ønsker til en ferie på Sri Lanka, så tilpasser vi jeres rejse efter dem.

Relaterede rejser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.