• Bougainvillea Retreat på Sri Lanka
 • Smuk udsigt fra bænk ved Bougainvillea Retreat på Sri Lanka
 • Den smukke udsigt fra pool området på Bougainvillea Retreat på Sri Lanka
 • Der er rig mulighed for at ro i kano i den smukke natur ved Bougainvillea Retreat på Sri Lanka

Bougainvillea Retreat, Kandy, Sri Lanka

Dejligt boutique hotel med spektakulær udsigt og mange udflugtsmuligheder

Udsigt og morgendis fra pool området på Bougainvillea Retreat på Sri Lanka
Læs mere

I Sri Lankas højland ligger det lille Bougainvillea Retreat 4* med spektakulære udsigter over dalen, Victoria Golf Course og det store Victoria reservoir. Nyd den hjemlige stemning skabt omkring en villa, der såmænd lige så godt kunne have ligget i Toscana.

For enden af en vej ved Victoria Golf and Country Resort kun 45 minutters kørsel fra Kandy ligger hyggelige Bougainvillea Retreat. Når I træder indenfor og mærker stemningen, er det en dejlig tanke, at vejen ikke går videre. Man har med det samme lyst til at blive. 

Bougainvillea Retreat på Sri LankaPrivat villa skabt af dansk familie

Resortet er bygget op omkring en tidligere privatbolig, der i stil og stemning minder om Toscana med en smuk pool langs villaen og fine haveanlæg. Det europæiske design i hovedbygningen er ikke tilfældigt, da villaen er bygget i 2002 af danskerne Ea Lind og Erik Løgstrup.

I villaen er tre værelser, hvoraf 2 ligger med udsigt over poolen. Hvidskurede vægge, smuk indretning og udgang til en stor fælles balkon, der smyger sig om huset med smedejernsgitre og spektakulær udsigt mod Knuckles-bjergkæden og Victoria-søen. 

I haven ligger endnu en bygning med 5 værelser side om side med terrasser og haven foran. Smukt, afslappet og dejligt. 2 af værelserne deler en lille have, hvilket er perfekt for familier eller flere par sammen. 

Den gode stemning

Bougainvillea Retreat gør alt for at skabe en god stemning for gæsterne. Der er en meget personlig service, og resortets begrænsede størrelse gør, at man hurtigt får en hyggelig kontakt til såval personale som andre gæster – så meget eller lidt man selv søger det. 

Den hjemlige stemning sørger også stedets to hunde for.

Værelser side om side til de større familier på Bougainvillea Retreat på Sri Lanka

Dejlig mad – medbring selv vin!

Bougainvillea Retreat serverer en stor og dejlig morgenmad, og ønsker I også frokost eller aftensmad, skal I blot sige til om morgenen. Der er en lille menu at vælge fra for at sikre, at alt er friskt. Her er både internationale og lokale retter. Prøv f.eks. en krydret srilankansk karryret eller en 3-retters menu skabt ud fra traditionelle opskrifter. Der er altid forskellige snacks til at spise i løbet af dagen, hvis I bliver sultne. 

Bougainvillea Retreat har deres egen ande- og hønsegård, så der er friske æg hver morgen. Brødet er hjemmebagt, og kager og is er også hjemmelavede. Også krydderier dyrkes på grunden. 

Der er rig mulighed for at ro i kano i den smukke natur ved Bougainvillea Retreat på Sri LankaNaturoplevelser i nærområdet

Der er mange udflugtsmuligheder i området fra de helt lokale til gåture i bjergene, og Bougainvillea Retreat arrangerer også selv udflugter med en lokal guide, hvis I for en stund kan løsrive jer fra afslapning på hotellet. I kan låne både cykler og kanoer. Området er også godt til gåture på udkig efter fugle. Tag f.eks. en morgentur med en lokal fugleentusiast.

Måske en runde golf?

Bougainvillea Retreat ligger kun nogle minutters gang fra den prisbelønnede Victoria Golf Course designet af Donald Steel. Mens I går de 18 huller, kan I nyde fantastiske udsigter.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.