XL Sri Lanka Cinnamon Wild Yala Beach Chalets
Yala National Park, Sri Lanka

Cinnamon Wild Yala

Et jungleeventyr med udsigt til dyrelivet fra poolen

Cinnamon Wild Yala 4* ved Yala National Park hæver økoturismen til 4* niveau. Her er rustikke bungalows, en stor udsigtsplatform og et dejligt poolområde. Men mest af alt er her et fantastisk dyreliv. Ikke bare inde i Yala, men også lige omkring jer.

Cinnamon Wild Yala ligger lige op ad Yala National Park. Så kort, at dyrelivet ikke lægger mærke til at træde uden for parken. I kan godt se en elefant krydse vejen, på vej hertil. Og gæster fortæller om at have set både aber og vildsvin inde på lodgen, hvorfor man eskorteres rundt efter mørkets frembrud. 

Fri udsigt til dyrelivet

Fra udsigtsplatformen og fra den store pool ser I ud over en sø, hvor mange begejstret fortæller om at have set elefanter, krokodiller, vandbøfler og pelikaner. Man svømmer måske ikke med krokodiller, men det føles lidt som om. 

Ikke to dage er ens i den vilde natur, og ingen kan forudsige dyrenes bevægelser, men vi tør alligevel godt love, at I kan glæde jer til selv at skue ud over den utrolige natur fra Cinnamon Wild Yala. 

Xl Sri Lanka Yala National Park Young Toque Macaques Animal
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

68 bungalows

Safarilodgen Cinnamon Wild Yala ligger i direkte forlængelse af Yala National Park med 68 bungalows diskret gemt væk i junglen. 

  • 60 Jungle Chalets på 45 m2 indrettet i ægte safaristil.
  • 8 Beach Chalets på 34 m2 på pæle med havudsigt og omgivet af tæt krat.

Alle bungalows har aircondition, fladskærms-tv, minibar, kaffe/te-faciliteter, drikkevand på flaske og balkon eller terrasse med udsigt til enten jungle eller Det Indiske Ocean. 

Restaurant og bar

Morgenmad, frokost og aftensmad serveres i restaurant Tuskers. Restauranten er smukt indrettet i flere niveauer. Lodgen har også en hyggelig bar på tagterrassen med fantastisk udsigt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sri Lanka

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sri Lanka. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.