• Frokost med pooludsigt på Gal Oya Lodge på Sri Lanka
 • Aftenstemning ved poolen på Gal Oya Lodge på Sri Lanka
 • Bungalow på Gal Oya Lodge på Sri Lanka

Gal Oya Lodge, Gal Oya National Park, Sri Lanka

Bæredygtige bungalows og pool midt i Sri Lankas uberørte nationalpark

Aftenstemning ved poolen på Gal Oya Lodge på Sri Lanka
Læs mere

På Gal Oya Lodge bor I midt i junglen med Sri Lankas vilde elefanter som nærmeste nabo. Træk stikket i rustikke og luksuriøse omgivelser, der samtidig udgør en perfekt base for at tage på safari i vildmarken.

Gal Oya Lodge på Sri LankaI en af Sri Lankas mest uberørte nationalparker finder I Gal Oya Lodge. Stå op til lydene fra junglen omkring jer og se solopgangen over bjergene i horisonten. Sejl ud på søen og kig efter elefanter og krokodiller. Helt vildt og utroligt fredfyldt på én og samme tid.

Poolen ved Gal Oya Lodge på Sri LankaPool og gastronomi på Gal Oya Lodge

Udover 20 hektar privat skov, der er lige til at gå på opdagelse i, finder I på Gal Oya Lodge også pool og en restaurant bygget på pæle. Snup en svalende dukkert efter dagens udflugter, og se frem til skønne middage med afsæt i det srilankanske og vestlige køkken. Menuen varierer afhængigt af restaurantens køkkenhave og de lokale farmeres daglige høst. 

Elefant i Gal Oya National Park, Sri LankaSafari i båd eller jeep

Nationalparken Gal Oya udgøres af frodig, uberørt jungle, grønne græssletter og Sri Lankas største sø. Et paradis for vilde dyr og alle, som holder af at opleve dem i deres naturlige element. Tag på bådsafari med Gal Oya Lodges egne naturguider på søen, hvor I fra december til april kan nyde synet af overvintrende fugleflokke. Lodgen tilbyder også jeepsafari, guidede cykelture, fuglevandringer og meget andet. 

Bungalow på Gal Oya Lodge på Sri LankaOplev nationalparkens vilde elefanter 

Blandt Gal Oyas mest berømte beboere er de vilde elefanter. Faktisk er nationalparken hjem for en af Sri Lankas største bestande, og sammen med jeres guide kan I være heldig at opleve dem, når de bader ved søens bred eller svømmer mellem de små øer. 

Mød Veddafolket

Veddaerne er Sri Lankas oprindelige befolkning, og Gal Oya Lodge er nærmeste nabo til en af Veddafolkets sidste landsbyer på øen. Det er muligt at møde landsbyens høvding, som også gerne viser rundt i junglen og fortæller om medicinske planter og jagttraditioner blandt andet.   

Bungalow på Gal Oya Lodge på Sri LankaTræk stikket i smukke omgivelser

På Gal Oya Lodge bor i afsondret og uforstyrret i den vilde, srilankanske natur uden at gå på kompromis med luksus og komfort. Men vi er trods alt i junglen, så her er hverken wi-fi eller aircondition. Til gengæld har I muligheden for at trække stikket i fantastiske omgivelser. 

Restauranten på Gal Oya Lodge på Sri LankaBungalows med stråtag på Gal Oya Lodge

De i alt ni stråtækte bungalows samt en familievilla med to soveværelser går diskret i et med junglen, der omgiver dem. Brugen af naturmaterialer og open-air badeværelser fuldender den luksuriøse safarioplevelse. Hver bungalow har egen veranda og er forbundet til restauranten via oplyste stier.

Gal Oya Lodge med børn 

Familievillaens ene værelse har to enkeltsenge, og i de øvrige bungalows kan ekstrasenge til børn under 12 tilføjes. Børn er desuden velkomne til at gøre de voksne selskab på guidede safarier, fuglekiggerture og andre udflugter.  

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.