• Poolhygge på Living Heritage Koslanda på Sri Lanka
 • Skovpavillon på Living Heritage Koslanda på Sri Lanka
 • Lækker mad på Living Heritage Koslanda på Sri Lanka

Living Heritage Koslanda, Koslanda, Sri Lanka

Unikt boutiquehotel i hjertet af Sri Lankas frodige højland

Skovpavillon på Living Heritage Koslanda på Sri Lanka
Læs mere

På Living Heritage Koslanda går vild luksus og vild natur op i en højere enhed. Smukke villaer, infinitypool og traditionelle pavilloner omgives af bjerge, vandfald og tæt jungle med vilde elefanter

Living Heritage Koslanda på Sri LankaMidt i Sri Lankas frodige højland finder I Living Heritage Koslanda - et unikt boutiquehotel, hvor det tilbagelænede luksusliv møder den uberørte jungle. Det perfekte sted at befinde sig for jer, der vil slappe af i mageløse omgivelser eller ud på vandreture for at opleve Sri Lankas storslåede natur.

Du kan trekke til vandfald fra Living Heritage Koslanda på Sri LankaVandfald og vilde elefanter  

De færreste hoteller kan prale af at have et vandfald i baghaven, og Living Heritage Koslanda har hele to. Med baghave mener vi den over 80 hektar store, private naturgrund, som hotellet ligger på, og som i øvrigt flugter med de vilde elefanters rute, når de om sommeren bevæger sig ned fra højlandet.

Gå på opdagelse på egen hånd eller med en naturguide fra hotellet i den omkringliggende jungle, og snup en dukkert ved det nærmeste vandfald.

Poolhygge på Living Heritage Koslanda på Sri LankaPool og pavilloner 

Der mangler ikke skønne steder at slænge sig, så find jeres yndlingspot og lad roen sænke sig. Fra infinitypoolen har I den mest mageløse udsigt til bjergene og de grønne temarker i dalen nedenfor, mens de tre lounge-pavilloner er som skabt til langsomme eftermiddage med en drink og en god bog. 

Restauranten på Living Heritage Koslanda på Sri LankaGourmet i højlandet

Nyd en drink inden middagen i loungeområdet, og glæd jer til mesterligt tilberedte srilankanske og vestlige retter, der serveres i en traditionel ambalama – en pavillon med åbne sider, hvorfra I har udkig til haven og junglen omkring jer. 

Skovpavillon på Living Heritage Koslanda på Sri LankaBo mellem trætoppene

Living Heritage Koslanda består i alt af to villaer, en enkelt hytte og tre skovpavilloner med plads fra to til fire gæster. Alle er udført i traditionel, srilankansk byggestil, og indretningen kombinerer moderne, vestlige fornødenheder med brugen af smukke, lokale materialer og træsorter.

Luxury Villa Suite på Living Heritage Koslanda på Sri LankaVælg mellem den romantiske Pepper Garden Cottage og de to rummelige luksusvillaer, der begge har privat gårdhave med open air-bad og plunge pool. Skovpavillonerne er luksus telte hævet over jorden, så I får fornemmelsen at bo i trækronerne. Sidstnævnte egner sig ikke til familier med børn. 

Skovpavillon på Living Heritage Koslanda på Sri LankaLangt fra alfarvej

Drømmer I om at stå op til en storslået udsigt over Sri Lankas frodige bjerge og grønne dale, så er Living Heritage Koslanda et fremragende valg. Og trods den afsides beliggenhed, er det ikke svært at komme hertil. Den sceniske jernbanestrækning mellem Kandy og Ella har station i Haputale, der ligger knapt 45 minutters transfer i bil fra hotellet.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.