Madulkelle Tea & Ecolodge, Kandy, Sri Lanka

Unik øko-lodge i Sri Lankas grønne højland

Læs mere

Nyd højlandets komplette ro og udsigten til grønne bjerge, temarker og frodige dale. På bæredygtige Madulkelle Tea & Ecolodge bor I luksuriøst og i harmoni med naturen omkring jer.

Madulkelle Tea & Ecolodge, Sri LankaØkolodge i enestående omgivelser

Stå op til den friske bjergluft og lyden af fuglesang. Madulkelle Tea & Ecolodge ligger på en teplantage 1000 meter over havets overflade, og mens disen letter, kan I nyde kaffen på verandaen og de spektakulære udsigter over bjergskråningernes teplantager, vandfald og grønne dale.

Deluxe Room på Madulkelle Tea & Ecolodge, Sri LankaGlamping i Sri Lankas højland

Madulkelle Tea & Ecolodge består af 18 værelser og luksustelte bygget i træ og lærred, beliggende i uforstyrrede omgivelser ca. 30 kilometer udenfor Kandy.

Det er glamping, når glamping er bedst – I kan rulle teltvæggene op og få højlandets natur helt tæt på, eller I kan trække jer tilbage og lytte til lyden fra naturen omkring jer.

Pool på Madulkelle Tea & Ecolodge, Sri LankaTilbage til naturen – på den komfortable måde

Men den rustikke beliggenhed til trods giver I ikke afkald på komfort, tværtimod. Vælg mellem tre størrelser af værelser, der som minimum er indrettet med eget badeværelse, senge til op til tre gæster og veranda med fabelagtige udsigter.

Snup en dukkert i den skønne infinity pool, der ligger nedenfor den gamle plantageejendom, som er omdannet til reception og loungebar med bibliotek og spisestue med pejs.

Veltillavet morgenmad på Madulkelle Tea & Ecolodge, Sri LankaGrønt gør godt

Spis godt og autentisk srilankansk på Madulkelle Tea & Ecolodge, hvis jord til bord-koncept skal tages bogstaveligt. Faktisk er 60% af de grøntsager, frugter og krydderier, der havner på gæsternes tallerkener, dyrket i stedet egen økologiske køkkenhave.

Spa på Madulkelle Tea & Ecolodge, Sri LankaSpa og yoga med udsigt

Forkæl jer selv med afslappende behandlinger og massager i spapavillonen, mens I nyder udsigten til bjergene og lydene fra det nærtliggende vandløb. Indre velvære er målet, og for at opnå det tilbydes også privatundervisning i yoga.

Tag på eventyr på Madulkelle Tea & Ecolodge, Sri LankaOplev Sri Lankas teplantager

Madulkelle Tea & Ecolodge er den perfekte base for vandreture i bjergkæden Knuckles Range. Tag med på guidede ture til fods eller i jeep, hvor I udforsker højlandets natur, eller på egen hånd. Der er også mulighed for at besøge en lokal tefabrik og opleve, hvordan kvinderne høster og tørrer tebladene fra buskene.

 

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.