• Indtag middagen på terrassen på Lake Lodge i Colombo, Sri Lanka

Taru Villas - Lake Lodge, Colombo, Sri Lanka

Centralt boutiquehotel i historisk bygning

Indtag middagen på terrassen på Lake Lodge i Colombo, Sri Lanka
Læs mere

Taru Villas – Lake Lodge er et lækkert boutiquehotel med en varm, personlig atmosfære og god service. Hotellet har en super beliggenhed i hjertet af Sri Lankas pulserende hovedstad, Colombo med spændende gadekøkkener, farverige markeder og gode shoppingmuligheder.

I finder Taru Vilas – Lake Lodge cirka tre kvarters kørsel fra Sri Lankas internationale lufthavn. Hotellet er derfor et perfekt sted at bo eksempelvis i starten eller slutningen af en længere rejse på Sri Lanka.

Lake Lodge i Colombo, Sri LankaAnerkendt kæde af boutiquehoteller

Taru Villas – Lake Lodge er en del af den anerkendte kæde af boutiquehoteller på Sri Lanka, Taru Villas. Hotelkædens ejer er indretningsarkitekt, og det både ses og mærkes. Indretningen er smagfuld og balancen mellem lyse og mørker farver, skaber en skøn atmosfære og stemning.

En rolig oase i byen

Taru Villas – Lake Lodge er en rolig oase i Sri Lankas ellers pulserende hovedstad. Hotellet har ingen pool, men to skønne udendørs loungeområder, hvor I kan slappe af og nyde den kontrastfulde udsigt mellem storbyen og den nærliggende sø med sin lille park, Gangaramaya i midten.

Restaurant på Lake Lodge i Colombo, Sri LankaA la carte restaurant 

Hotellet har en a la carte restaurant, hvor menukortet byder på en bred variation af traditionelle, srilankanske retter samt internationalt inspirerede retter. Alle retter kan tilberedes efter jeres ønsker, og I finder desuden forskellige drinks og frisklavede smoothies på menukortet.

Ingredienser til det srilankanske køkken - glæd jer til at få duften medSend smagsløgene på eventyr

I kan også udforske det omkringliggende område, som har flere restauranter og barer. Vil I have en autentisk srilankansk oplevelse, anbefaler vi, at I sender smagsløgene på eventyr på en forrygende aftentur rundt til Colombos indtryksfulde markeder og gadekøkkener.

Garden Suite på Lake Lodge i Colombo, Sri LankaLækre værelser 

Taru Villas – Lake Lodge har 12 værelser og en suite, som har alle de moderne faciliteter, I har brug for såsom et veludstyret badeværelse, aircondition, tv, king size seng m.m.

Værelserne ligger i stueetagen samt på 1. sal, og to af værelserne har en skøn terrasse, hvorfra I kan nyde udsigten til den nærliggende sø og park. Suiten har ligeledes egen terrasse i rolige, naturskønne omgivelser.

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.