• Nyd ferien med afslapning ved poolen, Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka
 • Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka
 • Master Bedroom i Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka

Taru Villas - Mawella, Tangalle, Sri Lanka

Intimt boutiquehotel ved strand og tæt på oplevelser

Poolen i Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri Lanka
Læs mere

Taru Villas - Mawella er et mindre, intimt boutiquehotel med opmærksomt personale og en varm atmosfære. Her bor I i rolige omgivelser ved naturskøn badestrand, nyder ferieroen ved poolen og tager på spændende udflugter.

Poolen i Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri LankaEksklusivt hotel i rolige omgivelser

Hvis I søger et mindre, intimt boutiquehotel, så er Taru Villas - Mawella et godt valg. Hotellet ligger på Sri Lankas sydkyst i tilbagetrukne, naturskønne omgivelser mellem træer og palmer lige ud til den to-kilometerlange sandstrand, Mawella. Langs stranden kan I spotte de lokale fiskere i deres både ude på havet i færd med dagens fangst, men ellers møder I ikke mange andre turister og gæster. 

Hotellet har en varm atmosfære, og det imødekommende og opmærksomme personale, byder jer velkommen ved ankomst.

Sandstrand ved Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri LankaPool og naturskøn strand

Den store pool ligger i hjertet af hotellet. Her nyder I ferieroen, slapper af og læser en god bog. I kan også udforske stranden, hvorfra der kan bades det meste af året afhængigt af strøm og bølger.

Spisestue i Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri LankaFriskfangede hummere og krabber

På Taru Villas – Mawellas restaurant byder det udsøgte menukort på en variation af traditionelle srilankanske og europæisk inspirerede retter af lokale, friske råvarer såsom friskfangede hummere og krabber.

Skaldyrstallerken i restaurant Ill Mare på Anantara Peace Haven Tangalle Resort, Sri LankaUdsøgte restauranter langs kysten

Langs sydkysten ligger der også flere restauranter, som I kan besøge. Tæt på hotellet, langs stranden finder I eksempelvis to mindre restauranter, ligesom I kan besøge nogle af de større hotellers og resorts restauranter.

Besøg eksempelvis Anantara Peace Haven Resort 5* kun fem km fra hotellet. Her kan I smage på Italien i den prisbelønnede restaurant Ill Mare på stranden, mens solen går ned over havet. Her kan I også få serveret udsøgt sushi og kulinariske retter fra Asien i Teppanyaki-restauranten.

De lokales både i Tangalle byTæt på Sri Lankas bedste oplevelser

Taru Villas - Mawella har en god beliggenhed tæt på oplevelsesmuligheder. I kan eksempelvis udforske byen Tangalle (otte km) med sine farverige markeder fuld af dufte og kulturelle indtryk. Eller besøge de smukke og meget forskellige nationalparker. Fra Yala Nationalpark med de vilde leoparder til Uda Walawe med Sri Lankas største bestand af elefanter og Bundala Nationalpark med sine dansende, lyserøde flamingoer.

Master Bedroom i Mawella Taru Villa i Tangalle, Sri LankaKun seks værelser

Taru Villas – Mawella har kun seks værelser. Alle indrettet af ejeren selv, som er indretningsarkitekt, i en smagfuld, kolonitidsinspireret stil med et balanceret farvespil mellem lyse og mørke farver, marmorgulve og træmøbler.

Alle værelser har terrasse samt aircondition, vifte i loftet, te og kaffefaciliteter, tv m.m. Ønsker I ekstra luksus, så anbefaler vi en villa med plunge-pool på terrassen.

Værelserne variere i størrelsen, men rejser I som familie og har brug for flere værelser, kan vi varmt anbefale Taru Villas - Kurumba,  som er to villaer, der ligger i tilknytning til Taru Villas - Mawella.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.