• Kaskelothval
 • Oplev de smukke delfiner under ferien
 • Blåhval ud for Sri Lankas kyst

Hvalsafari på Sri Lanka

Kom tæt på blåhvaler og delfiner på Sri Lanka

Kaskelothval
Læs mere

Rejser til Sri Lanka er kendt for enestående kultur, strande og dyreliv på land. Men Sri Lanka byder også en stor population af blåhvaler, kaskelothvaler, finhvaler og delfiner. Tag med på hvalsafari fra Mirissa. 

En flok kaskelothvaler ved Sri Lankas kystSri Lanka har udviklet sig til en stor destination for hvalsafarier. Flere steder kan hvaler ses fra kysten, og der arrangeres hvalsafarier med båd. De bedste steder at se hvaler er Mirissa på den sydlige kyst og Kalpitiya på den vestlige kyst. 

30 blåhvaler på én dag

I skal sejle fra Mirissa. Mirissa er et af de bedste steder i verden for at se kolonier af blåhvaler. Da BBC lavede dokumentaren "Ocean Giants", blev der set 30 blåhvaler på én dag! Det kan vi naturligvis ikke garantere, at I gør, da dette handler om vild natur. 

I vil med god sandsynlighed også se delfiner. Det er en kæmpe oplevelse at se både de store og små hvaler i deres frie og naturlige omgivelser.

KaskelothvalTidligt op for at se hvaler på Sri Lanka

I bliver hentet tidligt på jeres hotel. Meget tidligt. For I skal være ved bådhuset kl. 6 og sejle kl. 7. Normalt sejles der i både med plads til 30 passagerer. For at beskytte hvalerne, overvåger Sri Lankas kystbevogtning bådene, der ikke må sejle nærmere end 20-30 m fra hvalerne. En afstand, der sjov nok svarer til længden af en fuldvoksen hval. Turen tager ca. 5 timer, hvorefter I bliver kørt tilbage til hotellet.

Oplev de smukke delfiner under ferienBedste sæson for hvaler på Sri Lanka

Hvalsæsonen ved Merissa går fra november til april og igen fra juli til september. Den bedste tid er december-marts, hvor havet er roligst.  

Anny Stensvig

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.