• Shanjei Perumal - jeres levende guide i Galle
 • Tårnuret på det gamle fort i Galle, Sri Lanka
 • Sri Lankanere ved Galle Fort, Sri Lanka

Walk’n’talk og karry med hænderne

Gåtur i Galle med fantastisk guide og frokost i lokalt hjem

Galle Fort med fyrtårn og fæstningsmur, Sri Lanka
Læs mere

Oplev den gamle fæstningsby Galle med en meget engageret guide, der kender hver en krog – og glæder sig til at vise det hele for jer. Jeres guide inviterer jer også til frokost i et hjem, hvor I spiser på lokal manér. 

Galle Fort med Meeran Jumma Masjid moskeenPå Sydkysten af Sri Lanka ligger den historiske by Galle, der er delt i en ny og en gammel bydel. I den nye bydel er markeder og masser af liv, mens den gamle bydel, Galle Fort, er smalle gader, fantastisk stemning, butikker og restauranter inden for murene på det gamle hollandske fort. 

På tur med Shanjei

Fort Galle er UNESCO-beskyttet og en af de største historiske attraktioner på en rejse til Sri Lanka. Men hvor skal I gå hen? Hvor er de bedste steder? Hvad er historien bag alt det, I ser? Lad en fantastisk guide følge jer på vej! Han hedder Shanjei Perumal. 

Galle Fort med kirke og buddhistisk stupa, Sri LankaShanjei Perumal er et livsstykke uden lige. Han har en baggrund i reklamebranchen, og kunne få et godt job i Colombo, men det holder han for meget af Galle til. Han valgte i stedet at blive turguide, for at vise jer sin elskede by.

Galle Fort med fyrtårn og fæstningsmur, Sri Lanka1½ times underholdende gåtur i Galle

I starter med at se et buddhistisk kloster og slutter ved Meeran-moskeen. Alt indimellem afhænger lidt af jeres snak og interesser undervejs, men selvfølgelig er der en plan at gå efter. I kommer til at høre en masse om Sri Lankas historie og kultur, hvor meget har tråde tilbage til Galle.

En af de store fordele ved Shanjei er, at han ikke bare kan fortælle, men også lytte. Undervejs er der derfor fri snak om politik, det moderne Sri Lanka, og hvad I ellers ønsker af snakke om. 

Indgangen til det gamle fort i Galle, Sri LankaI bil til frokost hos fru Wasanthi

Nu kører I med jeres bil og chauffør til et lokalt hjem, hvor Shanjei er vært for en srilankansk frokost. Kvinden i huset, fru Wasanhti, laver maden, og I møder også hendes mand, der har været taxichauffør i New York. 

I oplever et typisk srilankansk middelklassehjem og nyder traditionel mad. Den spises også på traditionel vis med fingrene. I skal nok få tips til, hvordan det bedst gøres. 

Det gamle hollandske hospital i Galle, Sri LankaPraktisk information

I starter normalt om morgenen kl. ca. 09.30. Efter ca. 4 timer er I tilbage på jeres hotel i Galle. 

 

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.