Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Cabana Beach Couple

Spa, yoga og velvære på Sri Lanka

Spa, yoga og velvære på Sri Lanka

11 dage fra 33.500 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Wellness for krop og sjæl i Sri Lankas smukkeste natur

Den perfekte rejse for par, som vil opleve og koble fra i Sri Lankas smukke højland med bjerge, frodige teplantager og regnskov samt kystens skønne strande. I bor på de bedste wellness-resorts. Dyrker yoga. Forkæler jer selv i spaen. Og nyder kulinariske oplevelser.

Glæd jer til

 • At komme helt ned i gear, i kontakt med alle sanser
 • Yoga, spa og wellness i smukke omgivelser
 • 3 nætter på Santani Wellness Resort 4+* med helpension
 • 5 nætter på Anantara Peace Haven Tangalle 5* med halvpension
 • Vandfly mellem resorts, så I kommer hurtigt frem

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kandy 3 nætter på Kandy 3 Højdepunkter Spa og yoga med udsigt til Sri Lankas højland Spa og yoga med udsigt til Sri Lankas højland
Tangalle 5 nætter på Tangalle 5 Højdepunkter Luksusliv med yoga og velvære på stranden Luksusliv med yoga og velvære på stranden
Xl Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Exterior Nature Hotel
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Santani Wellness Resort med bjergudsigt

Glæd jer til at starte jeres wellness-ferie på Santani Wellness Resort & Spa 4+*, som er indbegrebet af afslapning, indre ro og velvære i Sri Lankas nok smukkeste natur. Uanset om I sidder på balkonen, i jeres villa, besøger spaen eller svømmer i infinity-poolen, har I udsigt til store, majestætiske bjerge, teplantager og dalens regnskove.

I lægger mobilerne nederst i tasken og tager en digital detox. Bare for et par dage. Under opholdet nyder I godt af alle de velgørende aktiviteter, som resortet tilbyder. Fra yoga og meditation i naturen til dampbad, sauna og massage til kulinariske madoplevelser i restauranten. I har helpension under jeres ophold.

Anantara Peace Haven Tangalle ved kysten

Anantara er en luksushotelkæde i Asien, og Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5* er et af de nyeste og mest roste i rækken. Resortet er især kendt for at have en af de bedste spaer på Sri Lanka, og det både ses og mærkes. I bliver taget godt imod af spa-terapeuterne, som alle er højtuddannede inden for de højeste internationale standarder, og anvender en bred vifte af srilankanske, asiatiske og vestlige massage- og behandlingsteknikker.

Men det er ikke kun resortets spa, der er værd at tale om. De mange restauranter (og den prisvindende Il Mare), infinity-poolen og den naturskønne strand som resortet ligger lige ud til, gør jeres ophold helt unikt. I har halvpension under jeres ophold.

Yoga og meditation i naturskønne omgivelser

På begge resorts kan I frit deltage i yoga, meditation, Tai Chi og andre aktivitetsformer, som styrker jeres indre ro og velvære. Hver dag er der skemalagte timer, hvor professionelle undervisere guider jer, men I kan også udforske naturen på egen hånd. 

På Santani Wellness Resort kan I eksempelvis udforske regnskovene i dalen og dyrke meditation til lyden af rindende vandløb og kvækkende frøer. På Anantara Peace Haven Tangalle skifter I højlandet ud med sand mellem tæerne, bølgebrus og en fantastisk udsigt ud over Det Indiske Ocean.

Oplev også Sri Lankas rige dyrelive og landsbyer

I har rig mulighed for at kombinere jeres ferie med endnu flere oplevelser. Anantara Peace Haven Tangalle har en perfekt beliggenhed bl.a. tæt på Tangalle-by med farverige markeder samt historiske Galle, som med sin 600 år gamle fæstning, er på UNESCOs verdensarvsliste.

I kan også besøge Sri Lankas nationalparker, hvor I kan opleve alt fra leoparder, elefanter og bjørne til vandbøfler, skildpadder og næsehornsfugle. Og fra december til april kan I sejle ud fra Mirissa for at opleve blåhvaler, kaskelothvaler, finhvaler og delfiner.

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Spa Massage
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Spa Entrance
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Beachpicnic
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra Danmark og ankommer til Sri Lankas lufthavn i Colombo dagen efter. Her bliver I budt velkommen af vores agent og efter et par timers ventetid i lufthavnen, flyver I videre til Kandy med vandfly.

I har transport videre fra Kandy til Santani Wellness Resort & Spa, hvor I ankommer efter cirka en times kørsel gennem Sri Lankas smukke højland og natur.

XL Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Wellness Kit

XL Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Massage Woman

I har de næste par dage til at koble fuldstændigt fra på Santani Wellness Resort & Spa 4+*.

Og bare rolig, det sker ganske automatisk, for resortet ligger i de vildeste naturomgivelser. Så langt, øjet rækker, ser I bjerge, grønne marker og regnskov, som gemmer på små fredfyldte oaser, hvor I kan koble fra eksempelvis med yoga eller meditation til lyden af rislende vandløb.

Digital detox i skønne omgivelser

Her slukker I jeres mobiler og tager en digital detox, mens I nyder omgivelserne, hinanden og naturens mange indtryk. I bor I en villa med udsigt til det hele og alle måltider er inkluderet, mens I bor på resortet.

Spa og yoga med udsigt til Sri Lankas højland

Hver dag kan I deltage i skønne yoga og meditationstimer, som er godt for krop og sind. Her bliver I guidet og undervist af det professionelle og imødekommende wellness-team. 

Og i spaen kan I forkæle jer selv med en tur i dampbadet efterfulgt af afslapning i saunaen, hvor I gennem en glasvæg har panoramaudsigt ud over bjergene. Nyd også en dejlig massagebehandling og afslut med en svømmetur i den udendørs infinity-pol med termisk saltvand og udsigt til de smukke omgivelser.

Vi har inkluderet en spabehandling per person på 60 min. under jeres ophold, og I kan selv arrangere flere på stedet, hvis I ønsker det.

XL Sri Lanka Kandy Santani Wellness Resort And Spa Restaurant Food

Mad efter jeres ønsker

Resortets restaurant byder på en wellness-orienteret menu af super delikat kaliber. I har inkluderet fuldpension og ikke alkoholiske drikkevarer. Den første dag I ankommer til resortet, bliver I budt velkommen og hvis I ønsker det, kan I snakke med en kok, som tilrettelægger middagene efter jeres ønsker. Grøntsagerne dyrker de selv i deres organiske baghave, og kød samt skaldyr er friskfanget i lokalområdet.
 
I finder ingen alkohol på menukortet. Til gengæld kan I vælge mellem forskellige lækre, friskpressede juicer. Morgenmaden tilberedes også efter jeres ønsker, og kan serveres, når I vil.

I har den første del af dagen på Santani Wellness Resort, før I bliver hentet og kørt til Kandy. Herfra flyver I videre med vandfly til Dickwella, hvor I bliver hentet og kørt til Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*.

På resortet bliver I budt varm velkommen med srilankansk trommespil og sang, før I bliver vist ned til jeres værelse. I har resten af dagen til at slappe af, pakke ud og se jer omkring på resortet. I bor et lækkert Premier Beach Access værelse. 

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Premier Beach Access Room Design

Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5* skaber de perfekte rammer for en afslappet ferie i luksuriøse omgivelser. I kan bruge dagene til forskellige aktiviteter og afslapning eksempelvis ved infinity-poolen eller på den naturskønne strand med udsigt ud over Det Indiske Ocean. I kan bade fra stranden det meste af året afhængigt af strøm og bølger.

Resortet har desuden en perfekt beliggenhed for jer, der vil opleve endnu mere af Sri Lankas smukke natur, dyreliv og landsbyer. Tag eksempelvis på guidet cykeltur i Galle, kom tæt på leoparderne i Yala National Park og meget mere. 

En af Sri Lankas bedste spaer

Anantara er en luksuskæde kendt for deres spaoplevelser. Her er I i gode hænder og spaens rolige omgivelser og beroligende dufte, giver jer en unik mulighed for virkelig at mærke følelsen af indre velvære og ferie langt væk fra hverdagens stress og jag.

Ligesom på Santani Wellness Resort, har vi på Anantara Peace Haven inkluderet en spabehandling per person á 60 minutter i jeres rejse. Og I kan naturligvis reservere flere behandlinger på stedet.

Yoga og velvære på stranden

I kan deltage i yoga, meditation og Tai Chi fra morgenstunden og hen af eftermiddagen. Det foregår i sanselige omgivelser på stranden med sand mellem tæerne og til lyden af bølgernes brussen.

Smag på verden

I har rig mulighed for at smage på verden på resortets fire forskellige restauranter, der serverer alt, hvad hjertet begærer - srilankansk, italiensk, asiatisk og internationalt. Især resortets prisvindende restaurant Ill Mare på stranden er en oplevelse I skal unde jer selv.

Xl Asia Sri Lanka Tangalle Anantara Peace Haven Resort Yoga
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Cooking Class
Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Seafood Platter Restaurant Mare

I bliver hentet hen af dagen på et aftalt tidspunkt på Anantara og kørt til Colombo Lufthavn (ca. 3,5 timer). Her stiger I om bord i flyet, som bringer jer til Danmark, hvor I ankommer på 11. dagen.

Xl Sri Lanka Anantara Peace Haven Tangalle Resort Beach And Sea
Håndplukket hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Colombo, Sri Lanka t/r.
 • Lufthavnsskatter
 • Assistance ved ankomst og afrejse
 • Vandfly fra Colombo til Kandy
 • Transport fra Kandy til Santani Wellness Resort & Spa t/r
 • 3 nætter på Santani Wellness Resort & Spa 4+*, Kandy. Villa med bjergudsigt, inkl. alle måltider og ikke alkoholiske drikkevarer
 • 1 x 60 min. spabehandling til 2 personer på Santani
 • Vandfly fra Kandy til Dickwella
 • Transport fra Dickwella til Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*
 • 5 nætter på Anantara Peace Haven Tangalle Resort 5*, Tangalle. Premier Beach Access værelse, inkl. halvpension
 • 1 x 60 min spabehandling til 2 personer på Anantara
 • Gratis yoga på programsatte tidspunkter på begge resorts
 • Transport fra Anantara til lufthavnen i Colombo
Pris per person ved 2 voksne
spa, yoga og velvære på Sri Lanka
RejseperiodeDobbelt
07.06.23 ‑ 15.08.2334.000‑39.000
16.08.23 ‑ 09.12.2333.000‑38.000
10.12.23 ‑ 19.12.2343.000‑45.000
20.12.23 ‑ 05.01.2454.000‑56.000
06.01.24 ‑ 10.01.2445.000‑47.000
11.01.24 ‑ 28.02.2439.000‑41.000
01.03.24 ‑ 30.04.2438.000‑41.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Lokale udflugter kan arrangeres fra hotellerne eller på forhånd hjemmefra

Tal med en ekspert

Få skræddersyet jeres rejse til Sri Lanka

Når I tager med Nyhavn Rejser til Sri Lanka, er I sikre på kvaliteten. Vores rejserådgivere har personligt tjekket og håndplukket både oplevelser og hoteller, og vi har udvalgt de absolut bedste partnere lokalt. Alle vores rejser til Sri Lanka kan samtidig tilpasses jeres ønsker. Det giver jer tryghed for den bedste oplevelse.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.