XL Hawaii Maui The Plantation Inn, Lahaina Pool
Maui, Hawaii

The Plantation Inn, Lahaina

Romantisk Bed & Breakfast - centralt i hvalfangerbyen Lahaina på Maui

Nyd at bo på et lille, romantisk Bed & Breakfast centralt i hvalfangerbyen Lahaina på Maui. The Plantation Inn er en autentisk perle med kun 18 værelser og kort afstand til havnepromenaden, butikker, gallerier og restauranter.

Centralt i Lahaina på Maui og med blot få minutters gang til havnepromenadens butikker og gallerier ligger romantiske The Plantation Inn. Her er kun 18 værelser. Til gengæld – eller måske netop derfor - er her masser af autentisk stemning, fred og ro. 

Plantation Inn er kun for voksne

I vil nyde værternes fokus på den enkelte gæst velbefindende med personlig betjening og service. Her er en stemning, der oser af hjemlig hygge. For at sikre fred og ro, er The Plantation Inn kun for voksne. 

Værelserne er på 22 m2 og super hyggeligt indrettet med kunst og tekstiler, der har tydelig rod i Hawaiis autentiske kultur. Suiterne er på 55 m2. Der er gratis Wi-Fi. 

Small Hawaii Maui The Plantation Inn, Lahaina Exterior Pool
Small Hawaii Maui The Plantation Inn, Lahaina Lunasuite Exterior
Small Hawaii Maui The Plantation Inn, Lahaina Exterior 4
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Nok det bedste Bed & Breakfast på Maui

The Plantation Inn består af to bygninger med 14 værelser og 4 suiter. Mellem bygningerne er et poolområde med jacuzzi i en hyggelig gårdhave, der er The Plantation Inns hjerte. Om morgenen samles gæsterne her til en morgenmad, hvor værterne lægger vægt på et rigt udvalg, og senere kommer gæsterne tilbage fra udflugter til en svalende dukkert og dejlig afslapning i solstolene.

Prisvindende restaurant på Plantation Inn i Lahaina

The Plantation Inn huser den prisbelønnede Gerard's Restaurant, hvor det franske køkken møder Mauis friske råvarer. På søsterhotellet Ka'anapali Beach Hotel er flere gastronomiske muligheder, og I behøver blot gå ud i gaderne i Lahaina for at finde endnu flere.

Lahaina er tidligere hvalfangerby. I dag er byen dog mest kendt for hvalsafarier, hvor det er kameraer og ikke harpuner, der sigter på de prægtige dyr.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.