• Den smukke strand ved New Star Beach Resort, Koh Samui
 • Nyd udsigten fra jeres Beach Front Villa på New Star Beach Resort, Koh Samui
 • Pool og strand på New Star Beach Resort, Koh Samui Thailand
 • Asiatisk kyllinge salat, Koh Samui Thailand

New Star Beach Resort, Koh Samui, Thailand

Forkælelse ved Koh Samuis bedste og mest børnevenlige strand

New Star Beach Resort på Koh Samui
Læs mere

Syd for Koh Samuis livlige Chaweng Beach ligger kokosnøddeøens bedste og mest børnevenlige strand Chaweng Noi. Her gemmer New Star Beach Resort sig i et stort tropisk parkområde.

New Star Beach Resort på Koh SamuiEn anden verden

Roen er slående, når man tænker på, at det pulserende Chaweng kun er 5-10 minutter væk. Allerede når man kører gennem den lange, levende bambustunnel fra hovedvejen ind i resortet, fornemmer man, at man her kommer til en fredfyldt verden for sig. Især om aftenen, hvor indgangen står som en magisk lystunnel. I receptionen bydes I velkommen med en svalende kold klud og kold ingefærte. Velkommen.

Asiatisk kyllinge salat, Koh Samui ThailandSmagfuldt køkken

Dagene starter med den store morgenmadsbuffet med bl.a. masser af frugt. I kan vælge at sidde inde eller ude, som I ønsker det. Frokost og aftensmad serveres i den udendørs restaurant fordelt i små pavilloner med udsigt over havet. Køkkenet byder både på internationale retter og på mange thairetter, som ikke bare smager fantastisk, men også anrettes smukt og smagfuldt.

New Star Beach Resort arrangerer gerne en romantisk middag på stranden for jer

Grill på stranden eller romantisk middag for to?

Ofte arrangerer resortet store aftenbuffetter med grill på stranden eller omkring poolen. Gå på opdagelse i de mange tilbud og vælg, hvad smagsløgene skal forkæles med. En grillet fisk? Grillet hummer? Tigerrejer? Mulighederne er mangfoldige. Her er også særlige børnemenuer.

Ønsker I en romantisk middag for to på stranden, siger I bare til, så går resortet i gang med at pynte op kun for jer. Det er en del af oplevelsen at følge forberedelserne dagen igennem.

Bestil en tid til behandling i spaen på New Star Beach Resort, Koh SamuiSuper spa 

New Star Beach Resort er også chancen for velgørende behandlinger i den smukke Akira Spa. Personalet er professionelt, og priserne er meget rimelige. Spaen har også en lille afdeling på stranden.

Hyggelige Cottages på New Star Beach Resort, Koh SamuiVærelser med plads til børn

Flere af resortets værelseskategorier har et rummeligt soveværelse, der bl.a. kan arrangeres med 2 queensize dobbeltsenge, så en familie med 2 voksne og 2 børn kan bo sammen. Her er store badeværelser og privat terrasse til alle værelser og villaer.

Nyd udsigten fra jeres Beach Front Villa på New Star Beach Resort, Koh SamuiHelt ned til stranden ligger et par store Beachfront villaer – ideelle hvis man vil bo i kompromisløse omgivelser og så tæt på vandet som muligt. Rundt omkring i det store, grønne område ligger cottages fyldt med charme.

Swimming poolen på New Star Beach Resort, Koh Samui Thailand

Stor pool med separat børneområde

Poolen er et kapitel for sig. Kæmpe stor ligger den som et smukt bindeled mellem den tropiske have, restauranten og den lange strand. Man kan hænge på kanten af poolen og lade tiden flyve, mens man spejder ud over havet .

I poolområdets ene ende er der en separat afdeling med lavt vand, hvor børn kan boltre sig. Og i den anden er et område, hvor brusende bobler jævnligt inviterer til en gang vandmassage. I vintermånederne kan der på nogle dage være bølger i havet, men den fantastiske pool får de mindste til at glemme alt om det.

Charlotte Frost

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.