Xl Bali Bawah Reserve Couple Beach
Hvor kan I rejse hen lige nu?

Trygge rejsemål

Hvor er det trygt at rejse hen?

Se lande og aktuelle rejser uden restiktioner

Hvilke lande kan man rejse til netop nu? Ring til vores rejserådgivere og hør om de lande, I kan rejse til trygt og sikkert. Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger tæt, og sidder klar med tips og rådgivning om de enkelte rejsemål.

Her kan du finde

  • Se trygge rejsemål, der kan rejses til nu
  • Destinationer, der er åbne for danske statsborgere
  • Lande, hvor I ikke skal I karantæne ved indrejse
  • I kan altid ringe til jeres rejserådgiver for råd og vejledning
XL Seychelles Hotel Constance Lemuria Resort Hammock Beach Vertical

Verden er (næsten) åben

Rejsevejledninger og farver

Fra den 15. oktober 2021 rådgiver Udenrigsministeriet ikke længere på baggrund af Covid-19. Med andre ord er myndighedernes rejsevejledninger igen baseret på de almindelige usikkerhedsfaktorer som konflikt, uro, naturkatastrofer o.lign. Fordi de fleste danskere nu er vaccinerede, medregnes Covid-19 ikke længere som en faktor i rejsevejledningerne. Dette er en rigtig god nyhed for danskere, der gerne vil ud af rejse.

Er i vaccineret? Så er verden (næsten) åben

Dermed er verden (næsten) åben - omend, der fortsat vil være lande, der ikke byder danskere velkommen (endnu). I sidstnævnte kategori finder I pt. Vietnam, Australien, New Zealand - for at nævne nogle af de store rejsemål. Ring og hør mere. 

Som rejsende skal man dog stadig være opmærksom på, hvorvidt valgte destination kræver en fuldført vaccination. Dette gælder bl.a. for populære rejsemål som Canada og Thailand. I kan læse mere om de specifikke indrejsekrav til Thailand her.

I kan læse Udenrigsministeriets aktuelle rejsevejledninger her.

Rejser indenfor EU

Rejser I indenfor EU, kan I som udgangspunkt rejse frit, når I blot har det digitale corona-pas (EU’s Digital COVID Certificate). I kan læse mere om det her og få svar på de mest gængse spørgsmål. Landene kan have forskellige aldersgrænser for medrejsende børn. Kontakt os, så guider vi jer. Nederst på denne side giver vi inspiration til rejser I Europa, men I kan finde meget mere inspiration her.

For dig, der ikke er vaccineret eller tidligere smittet

Selvom I ikke er vaccineret eller er tidligere smittet, kan I stadig rejse indenfor EU, som nævnt herover. Det kræver blot en negativ test. I kan også rejse udenfor Europa, men her er det vigtigt at kende det enkelte lands rejserestriktioner. Ring til os, så finder vi det rigtige for jer.

Lokale indrejseregler og restriktioner - vi guider Jer

Det er dog vigtigt fortsat at tjekke de enkelte landes indrejserestriktioner, hvor der fx kan være vaccinekrav, forbehold for krydsvacciner eller testkrav. Kontakt gerne vores rejserådgivere, som er opdateret om de nyeste restriktioner – og muligheder – fra Maldiverne til Mexico. Vi guider jer sikkert ud i verden – og hjem igen.

På denne side har vi også samlet et overblik over gode rejselande udenfor Europa. Hvor landene er åbne (for danske statsborgere) og hvor I ikke skal i karantæne ved ankomst. I kan også rejse til lande og regioner, som I ikke finder på denne side, men der kan være krav om karantæne ved ankomst. Kontakt vores rejserådgivere for lige præcis jeres drømmerejsemål.

Bestil trygt nu

Ønsker I at rejse i 2021-22 kan I trygt bestille rejsen nu. Nyhavn Rejser giver Pakkerejsegaranti og tryghed, så I kan få pengene tilbage, såfremt Udenrigsministeriet 14 dage før afrejse fortsat fraråder rejser til jeres destination.

Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres Nyhavn-rejse,  tryghed før rejsen og om gode rejsetilbud.

Dækker Jeres forsikring?

For alle destinationer gælder, at I skal HUSKE at tjekke skeres rejseforsikring. Flere forsikringsselskaber har forbehold under en pandemi, hvorfor I bør sikre dig, at din rejseforsikring dækker, som I ønsker. Læs mere om, hvordan Nyhavn Rejser samarbejdspartner Gouda dækker HER.

Trygge (og åbne) rejsemål udenfor Europa

Herunder finder i et overblik over trygge rejsemål, som er mulige netop nu. Der kan stadig være indrejserestriktioner I skal vide på forhånd, men vi hjælper jer trygt på vej. Og hjem  igen.

Er I mere til Europa? Så kig længere nede, hvor vi har samlet en række forslag til Europa-rejser.

Er I mere til Europa? Find inspiration her

Xl Spain Tenerife Abama Lagoon Pool

Michelin, spa og forkælelse på Tenerife

Med behagelige temperaturer og kort flyvetid er Tenerife den perfekte pause fra vinteren. 

Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Resort Pool Candles Couple Sunset (1)

Italiensk Øhop med Sicilien og de Lipariske øer

Xl Italy Orient Express VSOE Train Personal

Orient- ekspressen - fx. mellem London og Venedig

Xl Greece Paros Parilio Pool Facade

Boutiquehoteller og boheme- stemning på Paros og Mykonos

Xl Uniworld Bon Voyage Soleil Deck Infinity Pool

Vinlandet Bordeaux på flodkrydstogt med Uniworld

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.