Xl New Zealand Wellington Q Hotel Wellington Deluxe Queen Suite
Wellington, New Zealand

Q Hotel Wellington

Centralt hotel - bo i hovedstaden Wellington

Q Hotel Wellington ligger centralt i Wellingtons hjerte. Her kan I slappe af på de store værelser, besøge det lokale marked eller hænge ud i den hyggelige Cuba Street.

Xl New Zealand Wellington Q Hotel Wellington Pool
Xl New Zealand Q Hote Wellington Exterior
Xl New Zealand Wellington Q Hotel Wellington Spa Suite Bathroom

Centralt beliggenhed

Q Hotel Wellington er et centralt beliggende hotel lige på dørtrinnet af byens cafe- og restaurant kvarter på Cuba Street. Cuba Street blev etableret omkring 1940’erne og er navngivet efter et skib, der primært sejlede cubanere samt andre nationaliteter til New Zealand. Dengang bestod Cuba Street mest af bygningsarbejdere og grosserer, men gaden har udviklet sig og fremstår i dag med et mangfoldigt liv af selvstændige designere og erhvervsdrivende, vintagebutikker og restauranter og barer i smukke victorianske bygninger. 

Udforsk byen

I har seværdigheder som Cuba Street Mall, Civic Square – rådhuspladsen med art deco bygninger, og New Zealands nationalmuseum, Te Papa i gåafstand fra Q Hotel Welllington. Her er masser af byliv, og I kan bruge mange timer på at gå på opdagelse blandt kvarterets gallerier, musikbutikker og de små modebutikker. Hver fredag kan I opleve det ugentlige aftenmarked, hvor I kan købe kunst, håndværk, elektronik, billige måltider og unikke designs. Eller slappe af med de lokale, opleve rytmerne i den levende musik fra gademusikanterne og nyde en fodmassage. 

Bo godt på Q Hotel Wellington

Q Hotel Wellington er et funky hotel med rummelige værelser, gulv til loft vinduer, og et fint lille mini-køkken. I kan også tage en svømmetur i den indendørs swimmingpool og nyde en tur i spaen. Her er desuden et fitnesscenter, hvis I får lyst til at motionere. 

Hotellet har 68 værelser, der alle har mini-køkken med køleskab, safety-boks, HD-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Det er en særlig fordel at internettet er gratis, da det normalt har et større gebyr i New Zealand.

Small New Zealand Wellington Q Hotel Wellington Twin Queen Suite
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.