Xl New Zealand Sunlover Tairua Estuary Beach

Sunlover Retreat

Lille oase med stor personlighed og Coromandel-halvøens måske bedste udsigt

Personlighed og lokal stemning. Privatliv og en perfekt placering tæt på mange aktiviteter. Med fabelagtig udsigt fra jeres egen store balkon. Sunlover Retreat på Coromandel-halvøen er New Zealand, når det er bedst. I al sin enkelhed.  

Charmerende Bed & Breakfast på Coromandel-halvøen

Vandreture i bregneskove og op til toppen af Paku-vulkanen. Perfekte forhold til kajak, windsurfing, sejlture, strandfiskeri og afslappende dage på vidunderlige Tairua Beach – med eller uden børn.

Tairua har kun godt 1000 indbyggere, men om sommeren vokser antallet markant. Det er ikke så mærkeligt, for den lille by har en fantastisk beliggenhed på Coromandel-halvøens østkyst med lidt af det hele; gyldne strande, beskyttede naturområder, en flodudmunding, en indsø - og skønne bjerge og bakkelandskaber hele veje rundt, som I kan udforske til fods og på cykel.

Få kilometer nordpå, kan I f.eks. glæde jer til at udforske de kendte klippeformationer ved Cathedral Cove og de varme underjordiske bade på Hot Water Beach.

Alligevel er Tairua stadig lidt en lille gemt perle. Det gælder også Sunlover Retreat, der med sine blot to værelser, intime stemning, gæstfrie værtspar og skønne udsigt ganske enkelt hører til en af vores favoritter i denne del af New Zealand.

En lille oase med stor personlighed – og pragtfuld udsigt

Der er en hel særlig følelse af lokal hygge og gæstfrihed, der bare sætter sig i kroppen med det samme, I ankommer til Sunlover Retreat. Huset ligger vidunderligt placeret på en bakkeskråning med udsigt over bugten og den billedskønne by, hvis cafeer og restauranter kun er 5-7 minutters gang fra huset. 

Det søde værtspar Donna og Chris - og deres hund - sætter barren højt for at jeres ophold bliver et minde, I helt klart vil tage med hjem, som et af rejsens bedste overnatninger. Gæstfriheden er oprigtig og naturlig - det føles virkelig som at bo lokalt, men alligevel helt privat og uforstyrret på jeres egne præmisser.  

Slå jer ned i liggestolen på den store balkon og lad blikket vandre over halvøens bedste udsigt. Tag et udendørs bad eller hop i jacuzzien og nyd solnedgangen over Coromandel-kysten. Det helt enkelt. Og helt perfekt.

Hjemmelavet morgenmad og adgang til BBQ

Glæd jer til en generøs, hjemmelavet morgenmad - jeres vært Donna bager frisk surdejsbrød hver dag, og mens de fleste finder vej ned til byens restauranter til frokost og aftensmad, kan I også gøre som de lokale og tænde op i grillen, som I finder ved siden af husets lille køkkenhave.

To værelser, plads til fire og skønne balkoner

Sunlover Retreat har kun to værelser og afhængigt af, hvordan I rejser, kan de indrettes som en One Bedroom eller et samlet Two Bedroom-værelse direkte forbindelse mellem værelserne. Begge værelser er rummelige og moderne indrettet med personlig karakter, fine trægulve, badeværelse, lille køkken og store balkoner med udsigt. Bor I på Two Bedroom, følger der også et udendørs badekar med. 

Der er Wi-Fi, vaskefaciliteter og gratis parkering. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.