• Fox Glacier i Westland National Park, New Zealand
 • Udsigt over Franz Josef gletsjeren på New Zealand
 • Udsigt over pandekageklipperne ved Punakaiki på New Zealand
 • ”mirror lake” Lake Matheson i New Zealand

Vestkystens gletsjere i New Zealand

Kæmpe gletsjere, pandekageklipper og wild west på Sydøen i New Zealand

Rå og ubamhjertig natur på vestkysten i New Zealand

New Zealands store gletsjere Franz Josef og Fox

Pandekageklipperne i Punakaiki

Vi håndplukker guidede ture helt op på de kæmpe gletsjere

Udvalgte hoteller på vestkysten af Sydøen

Læs mere

Oplev de store gletsjere Franz Josef og Fox på Sydøens rå vestkyst i New Zealand. Se de forunderlige pandekageklipper i Punakaiki og nyd wild west stemning i Greymouth. Nyhavn Rejser håndplukker hoteller og udflugter på vestkysten af New Zealand.

Sydøens vestkyst var tidligere kun kendt for at være rå og ubarmhjertig. Da der blev fundet kul og guld fulgte veje, stier og bosættelser. Derfor kan I nu komme nemt til nogle af New Zealands største attraktioner: De to gletsjere Fox Glacier og Franz Josef Glacier. Dog betyder den globale opvarmning, at I ikke længere kan gå helt hen til gletsjerkanten. 

Tag guidet tur ved Fox Glacier og Franz Josef Glacier

Der er vel 140 gletsjere i området, men Fox Glacier og Franz Josef Glacier i Westland National Park overgår alle de andre. De er nemme at komme til og skærer sig fra toppen af bjergene ned mod regnskoven. 

Der er gode vandreture på egen hånd og med guide ved Franz Josef Glacier og Fox Glacier. Dog betyder den globale opvarmning, at man ikke længere kan gå helt til iskanten. Den ultimative oplevelse er derfor og helikopterturen langt op på isen til den mange meter tykke hvide sne, som føder de to gletsjere. Lyset og oplevelsen heroppe er helt anderledes 

Wild west stemning i Greymouth

Det trafikale knudepunkt i området er Greymouth. Det er "Wild West", men også "Wet West", for det regner nemlig ret meget. Mellem tre og otte meter nedbør om året! Barske kystlinjer bremser det rå Tasmanske Hav, mens frodige regnskove, høje bøgetræer og nikau palmer skiller Vestkysten fra Sydøens alper. 

Det er vildt og storslået, og pionerånden fra guldfeberen er intakt. På "Frilandsmuseet" i Shanty Town ved Greymouth kan I opleve suset af gulddagene og vaske guld. I Hokitika kan I sikre jer nogle af de bedste smykker og kunstværker af newzealandsk jade. 

Pandekageklipperne og Paparoa National Park 

De store gletsjere ligger syd for Greymouth. Nord for Greymouth er scenerierne endnu mere dramatiske langs kysten og skovene tættere. Her kan I opleve Pancake Rocks i Punakaiki, nogle særegne klippeformationer, der groft sagt ligner en stabel pandekager. 

Paparoa National Park byder på vandreture fra en times varighed til flere dage. En af de mest populære er Truman Track bl.a. ad gangbroer af træ gennem en tæt palmeskov ud til kysten. Vær også morgenfrisk og gå omkring Lake Matheson, hvor maleriske Mt Cook i klart vejr spejler sig i det stille vand.

Udvalgte hoteller og lodges på vestkysten i New Zealand

Nyhavn Rejsers eksperter i New Zealand rejser har personligt udvalgt hoteller og lodges på vestkysten af Sydøen. Hoteller og lodges udvælges ud fra stemning og beliggenhed i forhold til de oplevelser, I ønsker, skal indgå på jeres New Zealand rejse fra iskolde gletsjere til varme gejsere.

Udvalgte rejser til New Zealands gletsjere

Se alle rejser til gletsjerne

Udvalgte hoteller ved New Zealands gletsjere

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til New Zealand

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til New Zealand. Vores rejsekonsulenter har selv været på rejser til New Zealand utallige gange. Hør om deres erfaringer, om håndplukkede udflugter samt hoteller og lodges tæt på oplevelserne ved Vestkystens gletsjere på Sydøen. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.