Xl 381 Cremorne Melbourne Australia Two Rooms Apartment
Melbourne, Australien

381 Cremorne

Nyt designhotel med perfekt beliggenhed

381 Cremorne er et nyt lejlighedshotel i Melbournes hippe bydel, Richmond. Lækre, rummelige lejligheder med eget køkken, stor terrasse med skøn udsigt og en perfekt beliggenhed er blot nogle af grundene til, at vi er vilde med 381 Cremorne.

Melbournes Østerbro

Richmond er Melbournes svar på Københavns Østerbro. En mondæn bydel tilsat en god portion hippe barer og caféer. Her bor I side om side med de lokale og mærker byens hyggelige stemning og sjæl på en helt anden og roligere måde, end hvis I eksempelvis bor midt i byen, hvor tempoet er højt og atmosfæren mere turistet.

Richmond - et hipt kvarter

Richmond er kendt for at være hipt og trendy. Det afspejler sig på bydelens stemningsfulde gader med alt fra hyggelige caféer, smarte barer og lækre restauranter til museer og gallerier med moderne kunst til grønne oaser, hvor I kan nyde en god kop kaffe.

Richmond er også hjemsted for nogle af Melbournes største sportsbegivenheder. Kun et stenkast fra 381 Cremorne ligger eksempelvis Melbourne Cricket Ground (MGC), hvis moderne og farverige bygning folder sig ud i sceneriet fra udsigten på jeres terrasse på hotellet.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Tæt på Melbournes centrum

Melbournes storbypuls er dog ikke længere væk, end I kan gå en halv time eller tage sporvognen fem minutter, før I står på The Federation Square. Omkring The Federation Square blander gamle og smukke bygninger sig med moderne skyskrabere, hyggelige sporvogne, som raslende kører forbi og Yarra-floden, slynger sig gennem centrum.

I har en perlerække af muligheder for at komme helt tæt på Melbourne og mærke byens stemning. Tag eksempelvis på sightseeing i Melbournes gyder og arkader til alt det, I ikke selv finder. Eller nyd en kulinarisk guidet tur til Melbournes madscene.

Et hjem væk hjemmefra

På 381 Cremorne bor I i en lækker, rummelige lejlighed i rolige omgivelser. I kan vælge mellem 1-, 2- og 3-værelses lejligheder, som alle er veludstyrede med de faciliteter, som I har brug for såsom TV, WiFi, vaskemaskine m.m.

Stuen har et skønt, åbent køkken, som skaber rammerne for hjemlig hygge og samvær. Start eksempelvis dagen i et roligt tempo med friskbrygget kaffe og morgenmad, som I nyder på jeres store terrasse med udsigt til byen.

Lys, moderne indretning

Lejlighederne har alle en lys og moderne indretning med store vinduespartier, som giver jer en fantastisk udsigt til byen, som suser forbi udenfor. 381 Cremorne føles som et hjem væk hjemmefra, hvor I kan koble af fra hverdagens stress og jag, og fordybe jer i Melbournes storbyliv helt som I har lyst til.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.