Xl Australia Emirates One&Only Wolgan Valley NSW Heritage Villa Pool
Wolgan Valley, Australien

Emirates One&Only Wolgan Valley

Nyd smagfuld luksus i spektakulær natur

Nyd en luksuriøs og bæredygtig oase omgivet af spektakulær natur i Wolgan Valley i New South Wales. I er blot 3 timers kørsel fra Sydney, men Emirates One&Only Wolgan Valley får jer alligevel til at glemme alt om verden udenfor.

Når I ser de storslåede naturscenerier i Wolgan Valley i New South Wales, kan I sende en taknemmelig tanke til Wolgan River. Den har møjsommeligt skåret sig ned i kalkstensklipperne gennem tusinder af år og skabt den 26 km lange og 7 km brede dal.

Fra Sydney via Blue Mountains

I kan nemt selv køre fra Sydney til Emirates One&Only Wolgan Valley. Har i ikke bil, kan vi arrangere en transport i 4WD, hvor I på vejen får en guidet tur til bl.a. højdepunkterne i Blue Mountains. 

I kan tage til Emirates One&Only Wolgan Valley hele året, men forvent dog stærk varme og nok også en del fluer i højsommeren. Hør mere hos jeres rejserådgiver.

Xl Australia Emirates One&Only Wolgan Valley NSW Cuisine Dessert Food
Xl Australia Emirates One&Only Wolgan Valley NSW Vegetables Food
Xl Australia Emirates One&Only Wolgan Valley NSW Spa
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

En pioner for bæredygtig luksus

Selve resortet har rødder i en farm på 40.000 tønder land, hvor den gamle hovedbygning, 1832 Heritage Homestead, i dag står fuldt renoveret og med sit navn fortæller om året, den blev skabt. Glem dog med det samme alt om farmstay. 

Emirates One&Only Wolgan Valley er i en kategori for sig og en af pionererne inden for de luksuslodges, der nu skyder op i Australien med fokus på natur og dyreliv. Resortet var det første i verden til at modtage det internationale ”Carbon Neutral”-certifikat. 

Ikke ét træ blev fældet, da resortet blev bygget. I stedet er iværksat omfattende naturpleje, og det bæredygtige gennemsyrer alt inkl. fokus på lokale råvarer i køkkenet, genbrug af vand, solpaneler m.m. Nyd at blive forkælet med god samvittighed.

Luksusvilla med pool

De 40 individuelle villaer byder alle på smuk udsigt, egen pool og masser af plads. Indretningen er stilfuld og lækker, og store glasarealer lukker den smukke natur helt ind i villaen. Der er Wi-Fi og tænkt over mindste detalje. F.eks. er der sat kikkert frem, så I kan komme tæt på dyrelivet udenfor. 

 

  • Heritage Villa på 83 m2 med separat soveværelse og stue
  • Wollemi Villa på 201 m2 med 2 soveværelser og stue med separat spiseområde og lounge
  • Wolgan Villa på 401 m2 i et privat område af resortet. 2 soveværelser, butlerservice, have … alt!

Rigt dyreliv og masser af aktiviteter

Und gerne jer selv at bo mindst to nætter på Emirates One&Only Wolgan Valley. Her er utallige aktiviteter at kaste sig ud i med vandreture, mountainbike, ridning og udflugter i 4WD. Og I fortjener også at få ro på og bare nyde at være til i de skønne omgivelser. Dyrelivet er rigt, wallabies og kænguruer findes i hobetal. 

Gastronomi og spa

Priser og gode anmeldelser vælter ned over Emirates One&Only Wolgan Valley, og her spiller også maden i The Country Kitchen og i The Wolgan Dining Room en vigtig rolle. 

Ingredienserne hentes inden for en radius af 160 km og kommer derfor i vid udstrækning fra farme i Blue Mountains-området. Hvor det overhovedet er muligt, er ingredienserne økologiske. Forkælelsen af smagsløgene kan passende suppleres af forkælelse for både krop og sjæl i resortets spa. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Australien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Australien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.