• Skonnerten Soren Larsen med Sydney Harbour Bridge i baggrunden
 • Skonnerten Soren Larsen ud for Sydney
 • Cruise i en smuk skonnert i Sydney Harbour
 • Oplev Sydney Harbour om bord på et tall ship
 • Tremasteren Southern Swan med Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge i baggrunden

For sejl på tall ship i Sydney Harbour

Se Sydney fra havet om bord på gammel skonnert

Tremasteren Southern Swan med Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge i baggrunden
Læs mere

Den smukke tremaster sætter sine kæmpe sejl, og I glider af sted på cruise i Sydney Harbour med udsigt til Sydney Opera House, Sydney Harbour Brigde og alle de andre attraktioner i dejlige Sydney. Glæd jer til en skøn eftermiddag i Sydney.

Tremasteren Soren Larsen ud for SydneyStilen er 1850'erne. Duften af tjære, tovværk og saltvand sætter stemningen. I sejler ud fra Sydney på et tall ship, en storslået skonnert. Pulsen kommer helt ned, når I lytter til lyden af skibets stille færd gennem vandet. Samtidig banker hjertet lidt hurtigere, hver gang en ny mageløs udsigt forkæler jer og jeres kamera. Nyd det i al sin underfundighed.

Tremasteren Southern Swan med Sydney Opera House og Sydney Harbour Bridge i baggrundenSydney Opera House set fra vandet 

Når så mange forelsker sig i Sydney, skyldes det meget beliggenheden ved vandet med de mange bydele spredt ud i bugterne. Det udnytter dette cruise i Sydney Harbour til fulde. 

I stiger om bord i Campbell's Cove i bydelen The Rocks, og turen tager skønne 1½ time. I ser Sydney Opera House fra vandet. De store sejlbuer på Utzons mesterværk hilser sejlene på jeres tall ship. 

I passerer Fort Dennison midt i bugten, som har en fortid som både fængsel og fort. Øen vart oprindeligt en noget højere klippeø, men straffefanger blev sat til i bogstavelig forstand at banke øen flad. Klipperne udgør i dag en del af fundamentet for hedder Circular Quay. Også flådebasen Garden Island passeres, og I har udsigt til både forlystelsesparken Luna Park and Admiralty House. 

Oplev Sydney Harbour om bord på et tall shipHjem under Sydney Harbour Bridge

På den sidste del af jeres cruise i Sidney Harbour sejler I under Sydney Harbour Bridge. Når I nærmer jer Campbell's Cove, kan I forestille jer, hvordan det i sin tid var at sidde på et tilsvarende skib som straffefange på vej mod et nyt liv i et fremmed land. 

Den gang var der ikke mulighed for at købe boblende vine og øl om bord, som I kan, når I tager på cruise i Sydney Harbour. I er tilbage på kajen ca. 17.30.

Søren Larsen fra Nykøbing Mors

Rederiet har to skibe. Det hvide hedder Søren Larsen og er bygget i 1949 i Nykøbing Mors. Det prægtige skib har på sin lange  vej været omkring Antarktis, og i 1991 blev Kap Horn rundet. Også flere film har nydt godt af Søren Larsen. Nu er skibet en stjerne i Sydney.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.