Vilu Reef Familie Palmebillede 3878

Rejs flere sammen. Med plads til at være jer selv

Lad os sammensætte en perfekt rejse

Rejs på ferie sammen. Nyhavn Rejser er eksperter i at finde det perfekte rejsemål for flere generationer eller flere vennepar, som rejser på ferie sammen.

FOKUS PÅ DEN ENKELTES BEHOV

Førhen planlagde man rejser med flere generationer eller vennepar sammen ud fra, at nu var der endelig tid til at være sammen – og det skulle man så være noget nær 24 timer i døgnet. I dag er der i dag større fokus på den enkeltes behov.

I Nyhavn Rejser er vi eksperter i at finde den helt rigtige balance for alle deltagere.

AFTAL PRÆMISSERNE PÅ FORHÅND

Grundlaget for en succes er, at alles forventninger er afstemt på forhånd. Vær ærlige, før I rejser. Og fleksible, når I er af sted.

At rejse flere generationer sammen giver f.eks. mulighed for, at bedsteforældre nogle gange ser efter ungerne til stor glæde for alle parter, men der skal selvfølgelig være oplevelser for alle.

På samme måde har hvert enkelt par eller familie også deres behov, hvis I rejser flere par eller familier sammen. Nogle dage kan det også være en fordel at dele op på tværs alt efter interesser. Når vi planlægger jeres udflugter, behøver alle ikke deltage i alt.

FÅ HJÆLP TIL AT VÆLGE DEN BEDSTE DESTINATION

Lige så afgørende er selvfølgelig, hvor rejsen skal gå hen. Mexico og Thailand har f.eks. den fordel, at man kan opleve alt fra fascinerende kultur til hvide strande på en og samme rejse. Og I kan få rigtig meget for pengene.

Tal med vores rejsekonsulenter om jeres ønsker, så planlægger vi rejsen, så alle glæder sig.

Har I særlige interesser, så husk at få det med. Spiller I golf, er det rigtige sted måske Mauritius, hvor I kan have gratis adgang til championship golf, hvis vi vælger det rigtige hotel til jer.

LAD OS FINDE DET RIGTIGE HOTEL

Der skal være plads til at være sammen. Og plads til at være sig selv. Tal med vores eksperter om jeres ønsker og gruppens sammensætning.

Måske er en stor villa eller flere mindre løsningen, måske en stor lejlighed eller separate hotelværelser, hvor der så til gengæld er super steder på hotellet at være sammen. Eller gode muligheder for at besøge hinanden.

Rejser I med børn, kan et all inclusive resort i Mexico eller på Mauritius være en god løsning med masser af aktiviteter for alle og rigtig meget for pengene. Og eventuelt ”connecting rooms”, hvor I har hvert sit værelse med en dør imellem.

Børnenes samvær kan give et tiltrængt pusterum for de voksne. En fantastisk pool gør underværker. Det samme gør WiFi, hvor de sammen kan gemme sig på et værelse for at bygge videre i Minecraft på iPad’en.

De skal også have plads til deres. Sammen eller hver for sig.

LAD OS SAMMENSÆTTE EN PERFEKT REJSE

Vores rejsekonsulenter har mange års erfaring i at skabe den perfekte rejse, når I er af sted flere sammen. Vi kender de enkelte destinationers og hotellers muligheder og ikke mindst aktuelle tilbud, der matcher jeres ønsker.

Ring og hør om den rigtige rejse for jer. Alle priseksempler er oktober, hvor efterårsferien er oplagt til en rejse flere sammen.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.