XL RCCL Anthem New York Cruise

Bucket List

16 krydstogt-destinationer, der hitter netop nu

Krydstogt er en enestående måde at opleve verden på. Du stiger om bord og pakker ud en gang for alle. Herefter får du serveret oplevelse efter oplevelse både i land og på skibet.

Men hvordan vælger du den krydstogtrute, der passer bedst til dig? Her tipper vi dig om de 16 destinationer, der er allermest populære netop nu.

#1 Miami, USA

Miami er en klassisk afrejse- eller ankomsthavn for krydstogter i Caribien. Nyd storbylivet, inden turen går til de mere fredelige caribiske øer. South Beach er en populær bydel, hvor du kan dase på stranden og bare nyde atmosfæren, de smukke art deco-huse og trimmede palmetræer. Du kan også shoppe i den hyggelige gågade Lincoln Road Mall og kigge på folkelivet på Ocean Drive.

#2 Barcelona, Spanien

Barcelona er en af de nyere krydstogtstjerner i Middelhavet. I Barcelona kan du eksempelvis tage på opdagelse i Park Güell, et af Gaudís mangfoldige kunstværker, slentre en tur på den berømte Rambla eller blive betaget af virvaret og duftene i det fascinerende indendørs marked, La Boqueria.

#3 Shanghai, Kina

Det er først for nylig blevet muligt at opleve Shanghai på krydstogt i Østen. Oplev det pulserende storbyliv i Pudong-området med de mange nybyggede højhuse. Ovre på den anden side af floden kan du opleve The Bund, den prangende promenade med bygninger i empirestil. Gå heller ikke glip af Shanghais 6 km lange shoppinggade, Nanjing Road.

Xl Spain Barcolna Buildings, Port And Boats In Harbor Of Barcelona
Xl China Shanghai Skyline Waibaidu Bridge Oriental Pearl Tower
XL Canada Vancouver Private Bike Tour Harbour Skyline

#4 Fort Lauderdale, USA

Florida er en klassisk krydstogtdestination, og mange krydstogter i Caribien anløber i Fort Lauderdale nord for Miami. I Fort Lauderdale finder du mondæne butikker, et enormt outlet center, spændende restauranter, et væld af pittoreske kanaler, enorme rigmandsvillaer og nogle af Floridas bedste strande.

#5 Sydney, Australien

På krydstogt i Australien er et stop i Sydney næsten et must. Sydney er en af verdens smukkeste storbyer og har en helt unik, afslappet atmosfære. Besøg det hyggelige og historiske The Rocks, se Sydney Opera House, det hippe område omkring Oxford Street og Sydneys berømte strand, Bondi Beach.

#6 Vancouver, Canada

Vancouver er en af Nordamerikas mere oversete krydstogtdestinationer, og det er synd og skam. Vancouver er en fascinerende multikulturel by, og det samme er byens restauranter, der serverer mad fra alle verdenshjørner. Besøg også det livlige Chinatown, den restaurerede gamle bydel Gastown og den 1.000 hektar store Stanley Park, som ligger lige i hjertet af byen.

#7 Rom, Italien

Afgår dit krydstogt i Middelhavet fra Rom, så und dig selv at forlænge rejsen med et hotelophold i Rom før eller efter krydstogtet. En enkelt dag er slet ikke nok til at opleve de prægtige springvande og fontæner, Peterskirken, Colosseum, de mange idylliske pladser og de pragtfulde restauranter i “Den evige stad”.

En enkelt dag er slet ikke nok

#8 Singapore

Skyskrabere, moderne arkitektur og smukke parker dominerer den strømlinede østat Singapore, som du kan komme til på krydstogt i Østen. Går en tur ved den travle havnefront, eller søg tilflugt i Singapores idylliske, botaniske have eller i et af de historiske templer. Trænger du til at hvile fødderne? Så er der intet bedre sted end Long Bar på Raffles Hotel, hvor du kan nyde den originale Singapore Sling.

#9 Auckland, New Zealand

Oplev Auckland, “The City of Sails”, på krydstogt i Stillehavet eller fra New Zealand til Australien. Her vil du se tusindvis af sejlskibe i havneområdet, der også er rammen for hyggelige caféer, barer og restauranter. I det hele taget emmer byen af stemning og charme med de små havne, et solrigt klima, et spændende miks af vestlig og polynesisk kultur og ikke mindst et udsøgt menukort.

#10 Hong Kong, Kina

I Hong Kong går det strømlinede forretningsliv hånd i hånd med tusindårig kinesisk tekultur, bølgende røgelse i gamle templer, dampende dimsum til frokost, tørrede hønsefødder, håndlæsning og tai-chi. Hong Kong er en populær anløbsby på adskillige Østen-krydstogter. Bliver der tid til at shoppe, er der  også uendelige muligheder for dette i Kinas business-metropol.

 

#11 Dubai

På krydstogt i Arabien kan du næsten ikke undgå at komme til Dubai, og mange verdensomsejlinger løber også an i “Ørkenens Manhattan”. Emiratet er et forunderligt møde mellem øst og vest, traditionel levevis og banebrydende, himmelstræbende arkitektur. Tag evt. et par nætter på hotel før eller efter krydstogtet, så du også kan opleve ørkenens forunderlige landskaber eller fortabe dig i de enorme shoppingcentre.

#12 San Juan, Puerto Rico

Caribien er indbegrebet af krydstogter, og San Juan er indbegrebet af cairibisk kolonitidskultur. San Juans gamle bydel kan dateres tilbage til den spanske kolonitid, og området er deklareret World Heritage Site af UNESCO. Her kan du gå på opdagelse i de velbevarede gader med de farvestrålende huse og de gamle fæstningsværker, der troner langs kysten.

#13 Venedig, Italien

Den flydende italienske by Venedig behøver ingen yderligere introduktion. Flere og flere Middelhavskrydstogter lægger til her, så vælg evt. et krydstogt først eller sidst på sæsonen, hvor der er mindre trængsel i byen, og du i ro og mag kan fordybe dig i den vidunderlige arkitektur, stemningsfulde kirker og charmerende kanaler.

Xl Norwegian Breakaway Ship New York
Xl Italy Venice Venice Regatta Storica
Xl Hawaii Sheraton Waikiki, Honolulu, Oahu View Of Waikiki Beach At Night

#14 San Diego, USA

Den californiske by San Diego besøges især i forbindelse med krydstogter gennem Panama-kanalen. San Diego ligger ganske tæt på den mexikanske grænse, hvilket byen bærer præg af både kulturelt og historisk. Besøg det verdensberømte San Diego Zoo, gå langs den fantastiske havnepromenade og udforsk den gamle bydel.

#15 Honolulu, Hawaii

Den polynesisk-amerikanske charme mærkes overalt i Honolulu, Hawaiis hovedstad og hovedbyen på Oahu. Besøg bl.a. Chinatown, Pearl Harbor og den udslukte vulkan, Diamond Head, der i dag er en billedskøn nationalpark. Mange Stillehavskrydstogter afsejler fra eller ender i Honolulu, så kombiner krydstogtet med et par dage i land, hvis du vil have ekstra god tid på Waikiki Beach.

#16 New York, USA

Lige siden de tidligste transatlantiske rejser har New York været hovedporten for rejsende til USA, og i dag har du fortsat mulighed for at opleve det forunderlige syn af Frihedsgudinden, der dukker frem af disen, som fortidens immigranter så. Oplev parker, shopping, museer, shows og gastronomi i New York på krydstogter direkte fra København, i Nordamerika eller i kombination med Caribien.

XL Caribbean US Virgin Islands St. Thomas Island Charlotte Amalie Harbour With Cruise Ships

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.